Erbjudande till föreningar angående STCC!

Säsongen 2009

Snart börjar en ny motorsportssäsong med framför allt STCC arrangemang på Gelleråsen. Som tidigare år kör vi två tävlingar hos oss, 22-23 maj och 14-15 augusti. Som Du kan se på datumen så är en av de stora förändringarna att vi kör Fredag - Lördag istället för Lördag – Söndag. Detta ger många roliga möjligheter för föreningar att bjuder sina medlemmar på.
Redan på fredag kväll körs det 4 st tävlingar i klasserna JTCC, Radical, Formel Renault och Porsche.(vi har fått dispens att köra fram till kl 20.00) Direkt efter tävlingarna har vi en mingelkväll med några toppförare på plats och en extraordinär trubadur "Gris Nils"!

På lördag börjar de stora förarna bli varma i kläderna när både STCC och Superbike klassen kör sina tävlingar (STCC kör 2 st race!!). Däcksbyte är borttaget - nu är det ”må bäste man vinna”, de andra klasserna är givetvis kvar och kör sina andra race!

Nu vill vi bjuda till så att alla har råd att komma till oss. Nedan har vi olika paket som ni kan köpa beroende på vad ni vill bjuda medlemmar på.

Välkomna till oss i Karlskoga!!!!!

Pkt 1.
Minst 10st
Lördag: entré, läktare. 240:- per person.

Pkt 2.
Minst 10 biljetter.
Entré hela helgen inkl.läktare 350:-/per person camping på plats ingår.

Beställning görs skriftligt på motorstadion@telia.com

 

 

 

INDEX