SméRacet 2006

Denna sida kommer fortlöpande att uppdateras.

2006-03-17
Jag har varit i kontakt Med Jan Lönnborg igen som sitter som flygplatschef och på Eskilstuna kommun. Dom ska inom kort ha ett möte om vår förfrågan att få använda Kjula flygfält att tävla på. Återkommer med mer information.
Christer Ilar

2006-03-02
Oj har det redan gått en månad. Racemötet som vi hade den 26 februari var inte helt lyckat. Det var endast ett fåtal personer närvarande och det behövs minst tio gånger så mycket folk. Kanske var det OS som ställde till det för oss. Men nytt datum är satt för nästa och kanske sista mötet. Lördagen den 18 mars kl. 14.00 är det dags igen och blir inte uppslutningen bättre så lägger vi inte ner mer tid på detta för då finns det inte tillräckligt med intresse i klubben för att arrangera egna race. Så det är upp till er om SméRacet ska leva upp igen.

2006-02-07
Tiden går fort likaså de bilar vi hoppas få se på SméRacet i maj så söndagen 26 februari kl. 14.00 kallar vi till racemöte i klubbstugan. Förutsättningen för en tävling är planering, fördelande av uppgifter, sponsorer och en massa funktionärer. Brister det någonstans så blir det ingenting. Därför uppmanar alla som kan bidra med något att komma, både licensierade och icke licencierade. Vid en tävling så går det åt en massa folk. Tävlingsledning, fire-rescue, tävlingsvärdar, parkeringsvakter, matkrängare ja listan kan göras lång. Så se till att ragga folk till detta datum som är villiga att ställa upp. Blir vi bara ett fåtal personer på mötet så läggs allt på is. Vi är för närvarande 17 stycken nu och det räcker inte på långa vägar.Vi har varit i kontakt med Kjula flygplats och hört efter om vi kan få hyra taxibanan till en tävling men ej fått svar ännu. Vi hoppas även på att de gamla rävarna som höll på med dragracing när många av oss inte ens var torra bakom öronen vill hjälpa oss med tips.Denna sida kommer fortlöpande att uppdateras.

Mvh
Styrelsen i SHRA Eskilstuna


 

 

INDEX